Hoppa till innehåll

skalating 2023

skalatinget kommer hållas 21-22 oktober på Ållebergs camping.

Motioner skall vara inne innan den 15/9 och skickas till GS mailen. Motioner som kommer efter denna datum kan tas upp men inga beslut fattas på dessa frågor.

Klicka på knappen nedanför för att anmäla er. Sista anmälningsdagen är 10/10. Jag behöver anmälan av alla för att veta hur mycket fika som ska fixas samt att hyrd lokal räcker.

Det finns tre val möjligheter i anmälan: Stannar bara på lördagen, Fixar eget boende, Bor på Ålleberg. För dom som väljer att bo på Ålleberg så ska ni swisha in 250kr till 123 190 51 99 och skriva Skala i meddelandet. senast den 15/10 behöver pengarna vara inne.

Vi börjar mötet 13:00 på lördagen och beräknar vara klara till middags tid på söndagen. Eftersom cafet i år stänger redan den 24/9 så får man själv fixa mat innan mötet börjar på lördagen sedan gör vi som tidigare att jag(GS) fixar lite fika på eftermiddagen och på kvällen så beställer vi något från en närbelägen pizzeria till självkostnad. Frukost tar var och en med sig själva.

Har ni några frågor så skicka ett meddelande till gs_skalaflyg@modellflygforbund.se så ska jag göra vad jag kan för att besvara dom.