Hoppa till innehåll

Licens info

På förra smff årsmötet bestämdes kostnaderna för årets licenser. Jag hoppas att alla är villiga att ställa upp för att hjälpa skalagrenen med sina reklamkostnader, hemsida m.m då licens inkomsten är alla pengar vi i nuläget får in för att driva grenen. Den vanliga helårs licensen går att beställa med cardskipper appen om man går in på smff medlemskortet.

Grundlicensen på 100kr betalas inte för endags licenserna utan det är bara 150kr för smff medlem eller 250kr för icke smff medlem. Det swishas in till förbundet på tävlingsdagen på nummer: 1231905199

i meddelandet skall det stå ditt namn och vilken klass (för oss F4H/F4C Skala)som skall få licenspengarna. för icke smff medlem så skall även personnummer finnas med i meddelandet för att kunna registreras som medlem i MFK Direkt som gäller ett år. Den kallas endags licens men självklart gäller den över en hel helg om tävlingen är mer än en dag.

Det går bara att använda endags licenserna 2 gånger per säsong, skulle man vilja tävla en tredje gång så betalar man bara 100kr till och så får man en helårs licens eftersom man får tillgodoräkna sig tidigare inbetalningar.

Om det är någon som har några frågor angående licenserna så är det bara att maila mig på gs_skalaflyg@modellflygforbund.se så ska jag försöka svara på frågorna. Jag tackar på förhand för stödet.

Mvh Otto Svensson